Machine besturingen

TSG ontwikkeld voor en in nauwe samenwerking met machinebouwers besturings- en automatiseringssystemen. Systeemsnelheid, precisie, synchronisatie, flexibiliteit en bedieningseenvoud bepalen het succes van een besturing. De oplossingen zijn vaak klant specifiek, elke machine is weer anders en vraagt een andere benadering. In onze visie is een goed werkende machine afleveren een samenspel tussen machinebouwer en TSG.

PLC-systemen

Om aan de gevraagde eisen en wensen te voldoen wordt er gebruik gemaakt van betrouwbare PLC-systemen en PC-based PLC systemen. Deze IPC-systemen zijn real-time en combineren: PLC- Motion-Control- en visualiseringtaken.

Samengestelde en gekoppelde machines communiceren over bussystemen (Profi-bus, Ether-CAT) en Ethernet voor onderling uitwisselen van gegevens, visualisatie en databases.

Machine-, order en procesinformatie kunnen worden gebruikt voor voortgangs- en kwaliteitscontrole, machineonderhoud en het optimaliseren van processen.

Bedieningsgemak

Het goed functioneren van een machine staat of valt met het bedieningsgemak van de machine. Naast de (maatwerk)software die hiervoor geschreven moet worden heeft TSG een breed aanbod aan HMI  bedieningspanelen. Samen met de klant wordt bepaald welk paneel het meest geschikt is.

Service

Om service en ondersteuning op afstand te bieden is door TSG een remote service oplossing ontwikkeld. Hiermee kan een veilige verbinding gemaakt worden met PLC, PC, display en camera systemen.

Schoorkenszandweg 17a 4431 NC 's-Gravenpolder Routebeschrijving