Utiliteit

Elektrotechnische installaties

Naast de automatisering en besturing van uw processen en machines biedt TSG ook de installaties aan op het gebied van licht-, kracht- en andere gebouw gebonden technische installaties, zoals:

TSG kan als totaalleverancier op het gebied van elektrotechnische installaties u compleet ontzorgen.

Het doel van TSG is kwalitatief hoogwaardige installaties te leveren met oog voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, eenvoud en praktisch gebruik.

Brandmeldinstallaties

Als NCP gecertificeerd installatiebedrijf voor brandmeldinstallaties levert TSG betrouwbare industriële brandmeld- blus en ontruimingsinstallatie in de AGF sector en de visverwerkende bedrijven.

Afhankelijk van de installatie, de eisen en de wensen van de klant wordt een aspiratiesysteem, sensorbekabeling, analoog programmeerbaar systeem of conventioneel systeem toegepast.
Om dit te realiseren verzorgen wij ook, als geautoriseerd Hertek partner, het opstellen van het programma van eisen (PvE). Hierin worden de eisen van de brandweer en/of de verzekering mee opgenomen.

Dit PvE is de basis voor elke brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie.

Maatwerk en innovatie zorgen binnen onze organisatie voor een doorgaand proces in nieuwe ontwikkelingen en verbetering van systemen en dienstverlening.

Kloosterweg 1A 4421 PV Kapelle Routebeschrijving