Werken bij TSG

TSG staat voor Techno Service ‘s-Gravenpolder. Wij zijn specialist in industriële automatisering en besturingstechnieken. Onze klanten hechten veel waarde aan kwaliteit. Als iets niet werkt, staat immers hun productie stil. Daarom werken we met een vakkundig team en blijven we continue bijleren, om ook de nieuwste technieken vakkundig te kunnen installeren en onderhouden.

Servicemonteur

Als industriële elektromonteur werk je bij de afdeling service & onderhoud, waarbij de nadruk ligt bij het oplossen van storingen in de hele breedte van onze klantenkring. Dit betekent dat je met een volledig ingerichte serviceauto meest alleen dagelijks van klant naar klant gaat. In dit werk raak je een van onze kernwaarden, namelijk zo goed en snel mogelijk klanten helpen.

Bekijk de vacature

Ervaren industriële elektromonteur

Als industriële elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg van industriële elektrotechnische installaties op zeer diverse projecten binnen onze klantenkring. Je werk, onder aansturing van een projectleider, zelfstandig of in teamverband waarbij je leiding geeft aan (hulp) monteurs.

Bekijk de vacature

Tekenaar / werkvoorbereider

Als tekenaar/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen/tekenen van een project aan de hand van de toegeleverde gegevens. Voortvloeiend hieruit het verder uitwerken van de gegevens totdat deze gereed voor uitvoering zijn. Ook de afsluiting van het project neem je voor je rekening zodat alle tekeningen en gegevens zijn bijgewerkt en gedocumenteerd.

Bekijk de vacature

Hardware engineer

Jij bent de hardware engineer die zelfstandig elektrotechnische installaties en systemen analyseert en ontwerpt; De installaties en machinebesturingen variëren van eenvoudig tot complex, waarbij je jouw kennis van PLC- en Servo-besturingen goed kan toepassen; Je maakt gemakkelijk contact met klanten en collega’s daardoor kan je ook als echte teamspeler goed samenwerken met de afdeling software engineering.

Bekijk de vacature

Software engineer

Jij bent de programmeur industriële automatisering, die zelfstandig PLC besturingen en/of SCADA/HMI applicaties definieert en ontwikkeld; Je bent een teamspeler die er plezier in heeft om in een projectteam samen te werken; Je vindt het een uitdaging om op locatie de ontwikkelde software proef te draaien en in bedrijf te stellen. Iedere keer weer oplossingen bedenken voor een klant is het mooiste wat er is.

Bekijk de vacature

Heb jij in ons overzicht geen passende vacature kunnen vinden, maar ben je wel geïnteresseerd in welke mogelijkheden wij hebben? Neem dan contact op met
Stien Lokerse via telefoonnummer 0113 – 312020, of stuur je c.v. met motivatie op naar info@tsg.nl

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld —

Schoorkenszandweg 17a 4431 NC 's-Gravenpolder Routebeschrijving