Werken bij TSG

TSG is, met 40 jaar ervaring, specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek. Onze klanten bevinden zich met name in de agf sector, koel- en vriestechniek en de mosselverwerkende industrie. Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar mensen die gefascineerd zijn door techniek.

Herken jij jezelf in het volgende: techniek, maatwerk, tevreden klanten, afwisseling en plezier in je werk?

Dan ben jij de aangewezen persoon om te solliciteren op één van onderstaande functies!

Tekenaar / werkvoorbereider

Jij bent de tekenaar/werkvoorbereider die zich helemaal thuis voelt in het tekenprogramma Auto CAD en/of WS CAD; Je neemt de verantwoording om van de toegeleverde gegevens een ontwerp/tekening te produceren; In goed overleg met zowel de software- als hardware-engineers vind je het een uitdaging om de complete projectmap gereed te hebben voor uitvoering; Bij oplevering van de projecten zorg je er voor dat de gegevens bijgewerkt worden en gearchiveerd; Je vindt het interessant om mee te helpen het tekenpakket steeds verder door te ontwikkelen.

Herken jij jezelf hierin?

Lees dan de volledige vacature hier

Hardware engineer

Jij bent de hardware engineer die zelfstandig elektrotechnische installaties en systemen analyseert en ontwerpt; De installaties en machinebesturingen variëren van eenvoudig tot complex, waarbij je jouw kennis van PLC- en Servo-besturingen goed kan toepassen; Je maakt gemakkelijk contact met klanten en collega’s daardoor kan je ook als echte teamspeler goed samenwerken met de afdeling software engineering.

Herken jij jezelf hierin?

Lees dan de volledige vacature hier

Ervaren industriële elektromonteur

Jij bent de industriële elektromonteur die de verantwoordelijkheid neemt voor projecten met elektrotechnische installaties onder aansturing van een projectleider; Leiding geven aan (hulp)monteurs zie je als een uitdaging; Een goed product of dienst afleveren aan een tevreden klant is je drive.

Herken jij jezelf hierin?

Lees dan de volledige vacature hier

Programmeur industriële automatisering

Jij bent de programmeur industriële automatisering, die zelfstandig PLC besturingen en/of SCADA/HMI applicaties definieert en ontwikkeld; Je bent een teamspeler die er plezier in heeft om in een projectteam samen te werken; Je vindt het een uitdaging om op locatie de ontwikkelde software proef te draaien en in bedrijf te stellen. Iedere keer weer oplossingen bedenken voor een klant is het mooiste wat er is.

Herken jij jezelf hierin?

Lees dan de volledige vacature hier

Heb jij in ons overzicht geen passende vacature kunnen vinden, maar ben je wel geïnteresseerd
in welke mogelijkheden wij hebben? Neem dan contact op met Jan Willem Pieper via telefoonnummer 0113 – 312020, of stuur je c.v. met motivatie op naar info@tsg.nl

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld —

Schoorkenszandweg 17a 4431 NC 's-Gravenpolder Routebeschrijving