TSG ontwikkelt voor en in nauwe samenwerking met machinebouwers besturings- en automatiseringssystemen. Systeemsnelheid, precisie, synchronisatie, flexibiliteit en bedieningseenvoud bepalen het succes van een besturing. De oplossingen zijn vaak klantspecifiek. De meest efficiënte werkwijze is als onze engineers van ontwerp tot oplevering betrokken zijn bij de te leveren machine of installatie. 

PLC-systemen

Om aan de gevraagde eisen en wensen te voldoen wordt er gebruik gemaakt van betrouwbare PLC-systemen en PC-based PLC systemen. Deze IPC-systemen zijn real-time en combineren: PLC- Motion-Control- en visualiseringtaken.

Samengestelde en gekoppelde machines communiceren over bussystemen (Profi-bus, Ether-CAT) voor onderling uitwisselen van gegevens voor visualisatie en databases.
Machine-, order en procesinformatie kunnen worden gebruikt voor voortgangs- en kwaliteitscontrole, machineonderhoud en het optimaliseren van processen.

Bedieningsgemak

Voor het ontwerpen van de bediening proberen we altijd de operator voor ogen te hebben, die werkt er tenslotte mee. Bedieningsgemak van de machine krijgt daarom steeds weer de nodige aandacht. Naast de (maatwerk)software die onze engineers hiervoor ontwikkelen, heeft TSG ook een breed aanbod aan touchscreens. Samen met de klant wordt bepaald welke het meest geschikt is.

Service en ondersteuning op afstand

Om service en ondersteuning op afstand te bieden is door TSG een remote service oplossing ontwikkeld. Hiermee kan een veilige verbinding gemaakt worden met PLC, PC, HMI en camera systemen.