Vacatures

Wij zijn op zoek naar een

Projectleider

Jij bent de projectleider die leiding geeft aan verschillende projectteams. Je voelt je verantwoordelijk voor een positieve uitvoering van de projecten waarbij je samen met het team zorg draagt voor een positief resultaat. Je bent klantgericht en weet het team mee te krijgen door je enthousiaste en coachende manier van leiding geven. Je onderhoudt graag contacten met klanten en je hebt oog voor technische en commerciële kansen.

Ervaren elektromonteur
Wij zijn op zoek naar een

Ervaren industriële elektromonteur

Als industriële elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg van industriële elektrotechnische installaties op zeer diverse projecten binnen onze klantenkring. Je werkt, onder aansturing van een projectleider, zelfstandig of in teamverband waarbij je leiding geeft aan (hulp) monteurs.

Tekenaar / werkvoorbereider
Wij zijn op zoek naar een

Tekenaar/werkvoorbereider

Jij bent de tekenaar/werkvoorbereider die zich verantwoordelijk voelt voor het tekenen/ontwerpen van een project aan de hand van toegeleverde gegevens. Jij kan de wensen van de klant omzetten in technisch hoogwaardige oplossingen die gekenmerkt worden door betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Daarnaast kan je goed samenwerken met andere afdelingen.